hercules ridsport tvättstugo sign

Vinter är årets tuffaste tid för hästtäcken, eftersom våra hästar spenderar mycket mer tid i dem vilket resulterar i dåligt illaluktande smutsiga filtar. Redan har de tillbringat cirka 30 dagar stående i leran, täcker sina täcken i smuts, släpper sina sommarrockar och lämnar sina filtar fulla av olja och hud.

Det är dags att rengöra dem innan smuts och bakterier börjar förstöra tyget och orsaka hudproblem för våra hästar.

Hos Hercules Ridsport tvättar vi dina hästtäcke och andra hästtextilier, som spade och skor.

En vinterhäst täcken behöver gott om utrymme för att bli riktigt ren. Därför använder vi en stor och robust industriell tvättmaskin (Wascator) som tar upp till 32 kg tvätt.

De tvättmedel vi använder innehåller inte ytaktiva ämnen, vilket gör att filten kan behålla sin impregnering bättre samtidigt som smuts och bakterier avlägsnas.

Vi erbjuder även impregnering av dina hästtäcken r som en av våra tjänster. Våra tvätt- och impregneringsmedel är hållbara med vattentäta molekyler som omger varje fiber. Detta ger ett mellanrum mellan fibrerna, vilket gör att svett och överdriven värme lätt avdunstas. Vårt mål är att använda tvätt och impregnering för att hjälpa din hästfilt längre livslängd.

Se priser och en utskrivbar blankett som vi ber dig fylla i innan du skickar in dina täcken. Om du inte kan skriva ut får du en blankett att fylla i när du anländer och lämnar dina föremål.

Vår tvätt finns på Stall Hercules i Kareby, Kungälv.

Vi är öppna 7 dagar i veckan. Från 9:00 till 20:00. Vi ber dig att skicka ett SMS eller skicka ett mail för att meddela dig när du planerar att bli av med hästtvätt.

Varmt välkommen till Hercules Ridsports tvättstuga!

Om du har några frågor är du välkommen att kontakta oss via formuläret nedan.