k9horse

K9 Competition pälsvård för alla hästar.

Sätter standarden i pälsvård för hästar.

k9häst

K9 garanterar kvaliteten och ger bästa resultat med hög miljömedvetenhet som en bonus. Upplev svensk världsklass. För konkurrens och vardag.

Men K9 Comptetion har skapats av de bästa naturliga råvarorna som finns tillgängliga på marknaden – för att göra din kloka miljö lätt.
Produkterna har lugnande effekt på känslig hud och hårbotten och irriterar inte.

Comptetion Forumula levererar de aktiva ingredienserna i perfekt harmoni för att ge näring, fuktbalans och optimerad kvalitet. Produkterna kännetecknas av enkelhet, undersökande, tidsbesparande, snabbtorkande och ger ett bra resultat som varar.

Aloe Vera Nano spray är en mild “leave in”-conditioner med snabb antistatverkan och kraftfull utredningseffekt.

Aloe Vera Nano Mist är en ”leave in”- mild glansspray med snabb antistatverkan och kraftfull utredningseffekt. Den gör pälsen extra lättborstad och ger fantastisk volym. Motverkar tovor och slitage och är tidsbesparande. För alla pälstyper och djur.

Aloe Vera Conditioner är drygt, extremt konditionerande och ger pälsen vacker lyster. Man och svans blir lätta att reda ut. Smutsavvisande. Den optimerar volym och fuktbalans. Den gör pälsen snabbtorkande och är tidsbesparande, med antistateffekt. Passar alla typer av päls och hästar – föl som vuxna djur.

K9 Hydra The Hoof Balm En unik Super-Vitamin-mixtur som ger näring och återfuktar torra hovar (och dina händer!). Innehåller hög koncentration av naturliga vitaminer och fettsyror. Blandningen av Premium Shea Butter, biotin, keratin, kollagen och B5 ger en optimal vitalisering och återfuktning av hoven. Förhindrar torrsprickor och ökar spänsten.

K9 Comptetion passar alla typer av hästar raser – unga och vuxna djur – både vardag och tävling!

Alla produkter från K9 Competition är helt fria från badkaret och är helt dopfria.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *